Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Horoz dövüştürenlere para cezası kesildi

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince bir ihbarın değerlendirilmesi sonucu Fevzipaşa Mahallesi’nde “horoz dövüşü”  için toplanan şahıslara 51 bin 870 TL tutarında idari para cezası kesildi.

1 Nisan günü saat 12.30 sıralarında Fevzipaşa Mahallesi Çay Kenarı Sokak üzerinde “horoz dövüşü” yapıldığı ihbarını değerlendiren Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince ihbara konu yerde horoz dövüşü için farklı illerden bir araya geldikleri anlaşılan 54 şahıs yakalandı. Kumar oynamaya yer ve imkan sağladığı belirlenen 15 şahsa adli işlem, kumar oynadığı belirlenen 39 şahsa ise 51 bin 870 TL tutarında idari para cezası uygulandı. Tüm şahıslara pandemi tedbirlerine aykırı fiillerden idari yaptırım uygulanarak suça konu olduğu değerlendirilen 191 bin 180 TL ve bin 700 Amerikan Doları nakit para ele geçirildi. Suça konu paralar ile ele geçirilen sair materyallere el konuldu.

Öte yandan 20 adet dövüş horozu geçici olarak koruma altına alınarak ilimiz Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech