Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Gökhan’dan ÇOMÜ’ye ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi’nde bulunan tematik müzeleri ziyaret etti.

Başkan Gökhan ilk olarak ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Murat’ı Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte ziyaret etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, üniversite çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Başkan Gökhan’a doğum günü sürprizinde bulunurken, mutlu yıllar diledi.

Başkan Gökhan ardından Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Mühendislik Fakültesi’ndeki Yer Bilimleri ve Doğa Tarihi Müzesi’ni ziyaret etti. Başkan Gökhan ve Belediye Başkan Yardımcılarının gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak müze hakkında ve sergilenen kayaçlar hakkında genel bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Ardından müze sorumluları ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tolga Bekler eşliğinde müzeyi gezen Başkan Gökhan, sergilenen kayaç, minarel ve fosiller hakkında bilgi aldı.

Başkan Gökhan son olarak Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nde bulunan Piri Reis Deniz Müzesi’ni ziyaret etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik ve müze sorumluları eşliğinde gerçekleştirilen müze gezisinde Başkan Gökhan’a sergilenen deniz canlılarına ilişkin bilgilendirmede bulunuldu. Gezi sonunda müze sorumlusu Öğretim Görevlisi Pınar İşmen, Başkan Gökhan’a deniz kabuğu hediye etti.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech