Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İktidar muhalefete teşekkür etmeli!

Çanakkale’de, iktidar partisi İl

Çanakkale’de, iktidar partisi İl Başkanı Naim Makas başta olmak üzere, iktidar ortağı MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, ana muhalefet İl Başkanı Metin Ümit Ural’a ve İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar nezdinde, millet ittifakına yakın olan il başkanlarına kocaman bir teşekkür etmeliler.

Sadece bu teşekkürler yetmez. AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Bülent Turan ve partidaşı Milletvekili Jülide İskenderoğlu da teşekkür ve minnet duygularını belirtmeliler. Kime mi? CHP Hukuk işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Muharrem Erkek ile Biga Milletvekili Özgür Ceylan’a.

Durduk yerde niçin iktidar partisi ve küçük ortağının temsilcileri, Çanakkale halkından en fazla oyu almış olan millet ittifakı temsilcilerinden Muharrem Erkek’e, Özgür Ceylan’a ve CHP İl Başkanına teşekkür etmeliler? Doların 7 TL’den 8 TL’ye çıkması sonrasında ve işsizliğin arttığından, enflasyonun yükselmesinden, çocuk bezlerinin tek tek satılmasına neden olan iktidara hiç eleştiri yapmamış olmalarına.

Muhalefet partilerine oy veren insanların hakkını, hukukunu aramak yerine başta kendi partili üyeleri olmak üzere sürekli “Cambaza bak” taktiği ile siyaset yapmış olmalarına teşekkür etmelilerdir. Kendilerini muhalefet partisi temsilcisi olarak değil parti içi muhalefet ateşinin zebanisi, kötü gidişin çanlarını çalan Zangoçlar olarak gördükleri için bu isimlere teşekkür edilmeli.

Kısacası iktidarın temsilcileri, muhalefete seçilen isimlerin kendilerini bu kadar rahat bıraktıkları için, böyle muhalefet temsilcilerinin, bu tür hareket ve davranış şekliyle kendilerini güvende hissettirdikleri için teşekkür etmeliler. Hatta bu teşekkür ilanlarını sayfalarımızda gönüllü olarak yayınlayabiliriz.

Güngör Yıldız

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech