Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Varol güven tazeledi

Eceabat Sokak Hayvanlarını Koruma

Eceabat Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği, hafta sonu 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Necla Varol güven tazeledi.

Eceabat Belediye Sosyal Tesisleri’nde pandemi koşullarına uyularak düzenlenen kongre, çoğunluğun sağlanması ile başladı. Divan başkanlığına Şirin Alkan, katip üyeliğe Özgür Özbek ve Nazife Çoklaş seçilirken mevcut Başkan Necla Varol, tek aday olarak seçime girdi.

“BİRİMİZ HİÇBİR ŞEY, HEPİMİZ ÇOK ŞEYİZ”

Kongrede yaptığı konuşmasında birlik vurgusu yapan Başkan Varol, şöyle devam etti:

“Bu derneği sizlerle birlikte 2014 yılında hayvanlara yapılan katliamlar ve eziyetler dursun diye kurduk. 6 yıldır da bayağı bir yol kat ettik. Bu dönem zarfında günahlarımız da oldu sevaplarımız da oldu. Kurtardıklarımız oldu, kurtaramadıklarımız da oldu. Ama ben kendi vicdanımda sizlerle birlikte, sizlerin de desteği ile başarılı olduğumuza inanıyorum. 6 yıl zarfında her gün yüzlerce can besledik. Birçok can tedavi ettirdik, binlerce hayvan kısırlaştırdık.

Bunları baştan savma değil, özel kliniklerde itina ile yaptık. Ve şunu söylüyorum ki Türkiye’de sizlerin üyesi olduğu ve destek verdiği bu dernek gibi çalışan faydalı projeler üreten bir dernek daha yok. Tüm dernek üyesi arkadaşlarıma verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Birimiz hiçbir şey, hepimiz çok şeyiz. Daha da çok olmamız dileğiyle…”

Özlem Kavuklu

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech