Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan ve İskenderoğlu’ndan Kandil mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Berat Kandili dolayısıyla ortak bir mesaj yayımladı.

AK Partili vekillerin mesajı şu şekilde; “Kandiller, İslam Alemi için müstesna, hikmetin ve rahmetin bol olduğu, gönüllerimizin huzura kavuştuğu mübarek zamanlardır. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunu artıran, bir nevi uzaklıkları yakın eden önemli günlerdir. Rabbimizin affına sığındığımız, sofralarımızda bereketin arttığı, dayanışmanın önemini daha çok kavradığımız Ramazan Ayı öncesinde Berat Kandil’ine kavuşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Af, arınma ve kurtuluş anlamlarına gelen Berat, Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretine ulaşmayı ifade etmektedir. Bizler de bu özel gecede ibadetlerimizi yaparken kendimizi muhasebe etmeyi ve sevdiklerimizi aramayı ihmal etmemeliyiz.

Bu duygularla başta Çanakkaleli hemşehrilerimiz ve milletimiz olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin Berat Kandil’ini tebrik ediyor; yaşadığımız bu salgın sürecinin bir an evvel son bulmasını, bu gecenin insanlığın barışına, huzuruna ve kurtuluşuna vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech