Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kongre Bitti, Peki Şimdi?”

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleşen

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleşen AK Parti kongresi sonrası Çanakkale’ye dönen partililerle ilgili bir açıklama yapan İyi Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Kongre bitti, peki şimdi? Kongreye katılan arkadaşlar hem Çanakkaleli vatandaşları hem de kendi ailelerini riske atmıyor mu?” dedi.

Geçtiğimiz günlerde, Ankara’da gerçekleşen kongrede 81 ilden ve yüzlerce ilçeden getirilen partililer bir arada saatlerce vakit geçirdikten sonra memleketlerine geri döndü. Çanakkale’den de yoğun katılımın olduğu kongreyle ilgili İyi Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar bir açıklamada bulundu.

Başkan Yıldızlar: “Sağlık çalışanlarının “Hakkımızı helal etmiyoruz” diyerek başlattığı tepki dalgasını hatırlatan Başkan Yıldızlar, “Büyük bir neşe, enerji ile gittiniz, eğlendiniz geldiniz. Kongre bitti, peki şimdi? Milyonlarca insanın hayatı, sağlığı riske atıldı. Yüzbinlerce sağlık çalışanının emeğine ihanet edildi. Milyonlarca öğrencinin eğitimi yine yarım kaldı, milyonlarca esnaf bu kongre sonrası oluşacak tablo nedeniyle en az 2 ay daha dükkanını, mekanını işletemeyecek. Binlerce sağlık çalışanı kongre sonrasında sosyal medyada bir araya gelerek hep bir ağızdan, ‘Hakkımızı helal etmiyoruz’ diyerek haykırdı. Tekrar soruyorum peki şimdi ne olacak? Kongreye katılan arkadaşlar hem Çanakkaleli vatandaşları hem de kendi ailelerini riske atmıyor mu? Katılım sağlayan herkes ya kendi imkanlarıyla evde karantinaya girmeli ya da Valiliğin yönetiminde yurtlarda bir süre kontrol altında kalmalı. Sağlık, ucuz bir çocuk oyuncağı değil. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli” dedi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech