Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cansel Top

“Senin Psikolojik Sorunların Var!”

Merhaba Sevgili Okur

Hayatımızda nedenini bildiğimiz ve bilmediğimiz birçok sorun ile karşı karşıyayız.

Kimimizin dillerinden düşmüyor sorunları, kiminiz ise en derinimize gömmüş her şeyini…

Kimi söylese belki bir çözüm bulur diye umut içinde, kimi ise söylesem ne fayda der gibi öylece kapamış iç dünyasına kendini.

Her iki şekilde de çekiyoruz dertleri bakıldığında pek farkı yokmuş gibi geliyor değil mi?

Var!

Ben bu hayattan şunu gördüm anlatılamayan, içimize gömülen her sorun gittikçe büyüyor bir süre sonra bazıları kendiyle aynada konuşuyor, bazısı ise duvara anlatırken bulunuyor derdini.

Sonra pat diye bir damga vuruluyor bu insanlara “SENİN PSİKOLOJİK SORUNLARIN VAR” insan içine çıktığınızda bunları duymama ihtimaliniz %0’dır.

Bizler içimize gömdüklerimizi birine anlatamayınca hareketlerimize ister istemez yansıtıyoruz bunları, sonra yoldan geçen biri bam diye yapıştırıyor sorunumuzun ne olduğunu… Ne yaşadığımızı bilmiyorlar, senin ne yaşadığını bilmiyorlar ama nasıl konuşuyorlar ama rahat rahat.

Asıl psikolojik sorunları olanlar onlardır aslında çünkü sen güvenebildiğin, sana yardım edebileceğini düşündüğün birinin olmayacağını bildiğin için gömmüşsün kafanı içine ama onlar bunu anlamayacak kadar yargısal yaklaşıyorlar, asıl birini bilmeden tanımadan önyargı ile yaklaşmaktır sorun, derdini bilmeden “niye ağlıyor bu psikolojisi bozuk” diyendedir sorun, nedenini bilmeden yorum yapandadır sorun. Ben anlamıyorum eğitimini almamış bir Psikolog gibi çevresindeki herkese tanı koyanı ya da Hukuk okumuş gibi başka hayatları yargılayabilecek kadar kendini Hakim hissedeni…

Siz nerede gördünüz bir Psikoloğun önüne gelene, dinlemeden tanı koyduğunu ya da nerede bir Hakimin sessiz duran birini yargıladığını?

Bence biraz bunu düşünün olur mu?

Çünkü her gün haberiniz olmadan bir insana zarar verebilirsiniz hiç düşünmeden, bir hayata yaptığınız yorum o insanı derinden yaralayabilir. Dile her gelenin ya da bir şeylerin kafada tartılmadan söylenmesinin acısını karşı tarafa çektirmenin sana iyi geleceğini sanmıyorum. Dışarıdan gördüğün bir gözyaşının sebebini bilmeden nedenini direkt tahmin yürütebilme hakkını vermiyor kimse sana karşında olan insanın bir denek değil de insan olduğunu unuttuğunda hatırla diye de

bu yazımıza yakışır bir söz bırakıyorum ve sizleri saygıyla selamlıyorum.

PSİKOLOGLARA ASLA DELİLER GİTMEZ; GERÇEK DELİLERİN DELİRTTİKLERİ GİDER.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech