Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi imzalandı

Türkiye KAMU-SEN üyelerine avantajlı

Türkiye KAMU-SEN üyelerine avantajlı olarak sağlık hizmeti sunulması amacıyla Medical Park Çanakkale Hastanesi ile Türkiye KAMU-SEN Konfederasyonu Çanakkale İl Temsilciliği arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı.

Medical Park Çanakkale Hastanesi’nde Genel Müdür Erkan Erdem ve Türkiye KAMU-SEN Konfederasyonu Çanakkale İl Temsilcisi Resul Demirbaş’ın katılımıyla sağlık hizmetleri sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi.

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Medical Park Çanakkale Hastanesi Genel Müdürü Erkan Erdem, Türkiye KAMU-SEN Konfederasyonu ile yapacakları iş birliğinden dolayı duydukları mutluluğu belirterek, “Türkiye KAMU-SEN Konfederasyonu üyesi olan misafirlerimiz, sözleşme kapsamında belirlediğimiz avantajlardan faydalanarak hastanemizden hizmet alabilecekler” dedi.

Türkiye KAMU-SEN Çanakkale İl Temsilcisi Resul Demirbaş ise Medical Park Çanakkale Hastanesi ile imzalanan sağlık hizmetleri sözleşmesinin, Çanakkale genelindeki 5 bin kişiyi aşkın Türkiye KAMU-SEN üyesi için çok faydalı olacağını vurguladı. İl Temsilcisi Resul Demirbaş, “Üyelerimiz Türkiye’nin seçkin sağlık kuruluşlarından birinin parçası olan Medical Park Çanakkale Hastanesi’nden ayrıcalıklı olarak hizmet alacağı için çok mutluyum” diye konuştu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech