Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ekonomi

CHP Meclisi: GESTAŞ zammında bizim bir yaptırımımız yok

İl Genel Meclisi, Şubat ayının ilk toplantısı için dün, saat 16.00’da Sadık Göğüsgeren başkanlığında, İl Özel İdaresinde bir araya geldi. GESTAŞ’ın fiyat zammı İl Genel Meclisinin de gündemindeydi.

GESTAŞ ücret zammı ile ilgili olarak CHP İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Ar; “Kentimizde hizmet gösteren GESTAŞ AŞ. yani arabalı vapurların işletmesi tarafından, günün iktisadi koşullarına uygun olarak veya uygun olmayarak, kendi yönetim anlayışlarıyla, bir ücret zamlanması yapıldı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Kurulu olarak GESTAŞ’ta temsil edilmiyoruz. Dolayısıyla şirketin almış olduğu kararlarda söz sahibi olmamız, herhangi bir yaptırımda bulunmamız da söz konusu değildir.” dedi.

CHP İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Ar’ın açıklamasına cevap olarak ise AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Bülent Korkmaz; “GESTAŞ Yönetim kurulunda zam kararı alındı. GESTAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri’nin arasında Merkez İlçe Belediye Başkanımız da mevcut. Yaklaşık 2019 yılının Mayıs ayından bu yana GESTAŞ zam yapmıyordu. Akaryakıt ve çeşitli maliyetlerdeki artışlar yüzünden Yönetim Kurulunda oy birliği ile biz bu kararı aldık.” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel

DİĞER VİDEOLAR

    Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech