Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlçelerin barınak hazırlıkları devam ediyor

Bayramiç ve Çan Belediyeleri

Bayramiç ve Çan Belediyeleri hayvan barınağı çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Bayramiç Belediyesi yetkilileri, gerçekleştirilen denetimin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube yetkilileri ile fikir alışverişinde bulunurken Çan Belediye Başkanı Bülent Öz de barınak proje alanını ziyaret etti.

Bayramiç Belediyesi konu ile ilgili “Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu ve Veteriner Hekim Meltem Dimişgi; 5199 sayılı kanun gereği hayvan barınağımızla ilgili denetim gerçekleştirdi. Başkan Yardımcımız Hasan Ferdi Yılmaz ve kurumumuzun Veteriner Hekimi Onur Kemal Kocabıçak eşliğinde yapılan denetimin ardından yeni kurulacak olan barınak ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.” açıklamasında bulundu.

Çan Belediyesi ise “Başkanımız Bülent Öz can dostlarımıza sığınacak bir yuva ve yaşanacak bir hayat sunmak için daha önce belirlediğimiz proje alanını sorumlu personel müdürlerimiz eşliğinde ziyaret etti. Ekiplerimizin proje kapsamında hareket ederek gerçekleştirdiği zemin çalışmaları devam etmektedir. Can dostlarımızı, en kısa sürede sıcak yuvalarına kavuşturacağız. Hayvanlar en iyi dostlarımızdır.” açıklamasını Çan Belediyesi’nin internet sitesinden kamuoyu ile paylaştı.

Ş. Ezgi Tuncel

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech