Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan Belediyesi’nden demokratik hamle

Çan Belediyesi, Vaiz Mustafa

Çan Belediyesi, Vaiz Mustafa Sokak’ta yapılması planlanan otopark alanı ve çevre düzenlemesi, oturma grubu ile aydınlatma çalışmalarını sokak sakinlerine ve esnafına sormak için sandık kurdu.

Konuyla ilgili Çan Belediyesi internet sitesinden yapılan açıklama ise şu şekilde; “ ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızı yansıtacak uygulamalar ile hemşerilerimizin karşısındayız.

Vaiz Mustafa Sokak’ta ikamet eden vatandaşlarımız ve esnafımıza 3 alternatifli proje sunumunu gerçekleştirdik ve Projeyi içeren Pano ve broşürlere onlara sorduk; Siz Hangisini Tercih Edersiniz?

Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Vaiz Mustafa Sokakta istenilen otopark alanı ve çevre düzenlemesi, oturma grubu ile aydınlatma çalışmalarını içeren 3 alternatifli proje için vatandaşlarımıza broşür dağıttık, bununla birlikte konu hakkında vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunduk.

Sokakta ikamet eden vatandaşlarımız ve esnaflarımızdan kendi tercihlerini yansıtacak oylarını “oy sandığına” atmalarını istedik, çıkan neticeye uygun olarak “çoğunluğun” sesine kulak vererek gerekli çalışmalarımızı bir an evvel hayata geçireceğiz.” denildi.

Ş. Ezgi Tuncel

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech