Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk üretiyor, Çan Belediyesi sahip çıkıyor

Çan Belediyesi’nin internet sitesinde

Çan Belediyesi’nin internet sitesinde yayınlanan “daha fazla üreten Çan hayalimizle üreticiye destek olmaya devam ediyoruz.” Haberine göre; Çan Belediyesi  ikliminde yetiştirilen bölge mahsullerini markalaştırmak ve bölge sınırlarını aşıp ülkenin dört bir yanına tanıtmak ve tattırmak amacıyla Çanlı üreticilerin ürünlerini destekliyor, üretimin ve üretenin yanında yer alıyor.

“İsmimiz SalÇAN”

Haberde, “Çan Belediyesi olarak SALÇAN isim hakkını alarak salçamızı markalaştırdık. Amacımız yöresel ürünlerimizle ilçemizin ülke pazarında tanıtımını sağlamak.

Bu sebeple, tarladan toplanan mahsullerin; işleyen, dönüştüren ve el emeği veren kadınlarımızın geleneksel yöntemler ile oluşturduğu salçaları artık Çan Belediyesi’nin üreticiye destek veren anlayışı ve SalÇAN etiketi ile markalaştırıyoruz.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden; üretici belgesi alınmış, gerekli gıda analizleri yapılarak içeriğinde yer alan besin değerinin korunması adına tüm aşamalardan geçmiş SalÇAN ürünleri gönül rahatlığı ile tüketiciye ulaşacaktır.” denildi.

Ş. Ezgi Tuncel

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech