Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kardeşlik Payı” 650 Ailenin Yüzünü Güldürdü

Çan Belediyesi’nin dayanışma duygusuyla

Çan Belediyesi’nin dayanışma duygusuyla başlattığı “kardeşlik payı” kampanyası vesilesiyle ihtiyaç sahibi 650 aileye ulaşıldı.
Çan Belediyesi’nin dayanışma duygusuyla başlattığı “kardeşlik payı” kampanyası vesilesiyle ihtiyaç sahibi 650 aileye ulaşıldı. Çan’da hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya amaçlayan Çan Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların aşevine ulaştırdıkları kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Bu kapsamda toplamda 650 aileye ulaşıldı.

Başkan Bülent Öz, İmkanı olan vatandaşların kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için başlattıkları “Kardeşlik Payı” çağırısına verilen destekten duyduğu mutluluğu belirterek, belediyeye ait tesiste hijyenik koşullarda paketlenen kurban paylarının toplamda 650 aileye ulaştırıldığını iletti.

ÖZ: “Yardımlaşma ve dayanışma bizim için çok önemli”
Aşevine toplamda 1200 kg kurban eti ulaştığını aktaran Başkan Bülent ÖZ dayanışmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca,  “Kurban Bayramı öncesi imkânı olan vatandaşlarımıza, kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine dağıtmak niyetiyle bir çağrı yapmıştık. Hemşerilerimiz çağrımızı cevapsız bırakmadı. Çan Belediyesi olarak, Kurban Bayramı’nda Çan Halkının ‘Kardeşlik Payı’ göstergesi kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak vatandaşlarımızın sofrasına aş ediyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma duyarlılığını bir kez daha gösteren Çan Halkına teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech