Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

537 teknede Covid-19 denetimi yapıldı

Sahil Güvenlik Ege Deniz

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekipleri, (Kovid-19) tedbirleri denetimi kapsamında, Ege Denizi’ndeki 537 tekneyi kontrol etti. Denetimler kapsamında yaklaşık 15 bin tatilciye bilgilendirme yapıldı.

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekipleri, Ayvacık’tan iMuğla’nın Fethiye ilçesini içine alan kısma kadar Covid-19 ile mücadele kapsamında denetimler gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen denetimlerde, komutanlığa bağlı 34 bot ile 16 kara aracı ve 342 personel görev aldı. Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Albay Serkan Tezel komutasında yürütülen denetimlerde ekipler, teknelerde, tatilciler ile çalışanların sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı kurallarına uyup uymadığını denetledi.

Ekipler, aynı zamanda Covid-19 salgınıyla ilgili anonslar yaparak vatandaşları bilgilendirdi. Çalışmalar kapsamında, Ege Denizi’ndeki 537 tekne ve gezi teknesi denetlenirken, yaklaşık 15 bin tatilciye pandemiyle ilgili bilgilendirme yapıldı. Bununla birlikte denetimler kapsamında bir gezi teknesi için tedbirlere uyulmadığı gerekçesiyle 3 bin 150 lira ceza kesildi. Teknelerde bulunan 4 kişi ise maske takmadıkları gerekçesiyle 3 bin 600 lira cezaya maruz kaldı.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech