Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akciğerlerimiz yanıyor!

Çanakkale’de art arda yaşanan

Çanakkale’de art arda yaşanan yangın felaketlerine her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Kentin akciğerleri göz açıp kapayıncaya dek kül olup gidiyor. Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki büyük yangın, Dardanos Orman Kampı, Kemel köyü, Ayvacık, Karacaören, Ezine derken geçtiğimiz gün ise alevler; Havaalanı Kavşağı’nda seraların ve zeytinliklerin bulunduğu alanı sardı.

Çanakkale’de art arda yaşanan yangın felaketleri, her geçen gün kentin akciğerlerini göz açıp kapayıncaya dek kül ediyor. Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki büyük yangın, Dardanos Orman Kampı, Kemel köyü, Ayvacık, Karacaören, Ezine derken geçtiğimiz gün ise alevler; Havaalanı Kavşağı’nda seraların ve zeytinliklerin bulunduğu alanı sardı.

Küçük bir otluk alanda çıkan yangın, paniğe sebep oldu. Müdahalede gecikilmesi sonucu küçük yangın büyüyerek zeytin ağaçlarına kadar sıçradı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri alevleri güçlükle kontrol altına aldı. Yangın sebebiyle çok sayıda zeytinlik zarar gördü. Etraftaki seralar ise ekipler tarafından tedbiren koruma altına alındı.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech