Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tabya Kafe kapılarını açtı

Hamidiye Tabyası içerisinde yer

Hamidiye Tabyası içerisinde yer alan, Tabya Kafe, toplam 105 dönüm arazi üzerinde kurulan geniş bir işletme ile kapılarını Çanakkaleliler için geçtiğimiz günlerde açtı. İki ortak olan Çağlar Kıray ve Murat Deniz’in tabya içerisinde üç projesinden birisi olan Tabya Kafe, fiyatları ve geniş alanı dikkat çekti.

Esenler Mahallesi’nde bulunan Özgürlük Parkı’nın bir türevi olan Tabya Kafe, Barbaros Mahallesi Yeni Kordon’da, Hamidiye Tabyası içinde kapılarını açtı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen açılış ile Çanakkalelilere hizmet sunmaya başlayan kafe, fiyatları ve sosyal mesafe kurallarına göre dizayn edilen geniş alanı ile takdir gördü.

Çağlar Kıray, “Parkımız 105 dönüm arazi üzerine kurulu… Tarihi Alan Başkanlığı buraya çok güzel bir tesis kurdu. Daha sonrasında buradaki işletmeleri de biz devraldık. Bu alan üç farklı işletme açacağız. Öncelikle halkımızın rahat bir şekilde oturup, hizmet alabileceği Tabya Kafe isimli mekanımızı açıyoruz.

Tabya Kafe’de vatandaşlarımız, uygun fiyatlarla, çay,kahve, dondurma, fast food çeşitlerine ulaşabilecekler. Herkesin gelip rahatça oturabileceği, ailesiyle vakit geçirebilecekleri alan yarattık. İkinci projemiz restoran olacak ve üçüncü projemizde sürpriz olsun diyelim. Sabah 08.00’de açacağız, normalde gece 02.00’ye kadar açık olacak ama tedbirler gereği 00.00’da kapatıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Murat Deniz, “Tesisimizi açtık. Tüm halkımızı bekliyoruz. Halkımız geldiği zaman, trafikten uzak, çocuk parkları ve yürüyüş yapabilmek için geniş bir alana sahibiz. Vatandaşlar geldiklerinde, çok kalabalık ortamlarda vakit geçirmeyecekler. Alan çok geniş ve bizim de mekanımızı genişletme şansına sahip olduğumuz bir noktadayız” açıklamasında bulundu.

 Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech