Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan sürüklendi

Babalar Günü’nde yatla Bozcaada’ya

Babalar Günü’nde yatla Bozcaada’ya açılan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve arkadaşları, bulundukları yatın dümeni kilitlendiği için zor anlar yaşadılar. Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Başkan Birol Arslan, “Talihsiz bir olay yaşadık ama Türk Sahil Güvenlik ekipleri kısa sürede bize ulaşarak yardım ettiler” şeklinde konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve arkadaşları, Babalar Günü’nde yatla Bozcaada’ya açıldılar. Ancak bir anda dümeni kilitlenen yat, kontrolden çıkarak Yunan Adaları’na doğru sürüklenmeye başladı.

Bu zor anlarda ise Arslan ve arkadaşlarının imdadına Türk Sahil Güvenlik Ekipleri yetişti. Ekipler, kısa sürede grubun yardımına koşarak kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Birol Arslan ise “Babalar Günü’ydü, arkadaşlarla yatla Bozcaada’ya doğru gezintiye çıkmıştık. O an talihsiz bir olay yaşandı ve botun dümeni kilitlendi. Sürüklenmeye başlamıştık ki Türk Sahil Güvenlik ekipleri kısa sürede bize ulaşarak yardım ettiler” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech