Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ayasofya kendi toprağımızda mahzun kalmamalı”

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, gündemdeki Ayasofya tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turan, Ayasofya’yla ilgili Cumhurbaşkanı ve MHP Lideri Bahçeli’nin açıklamalarının altını çizerek topu Meral Akşener ve Kılıçdaroğlu’na attı. Bülent Turan, “Yakında kararı beklenen Danıştay’dan da milletimizin hassasiyeti/beklentisi doğrultusunda, gönüllerde karşılık bulan, hukuki bir karar vermesini ümit ediyoruz. Fethin sembolü Ayasofya kendi topraklarımızda artık mahzun kalmamalı, aslına rücu etmeli ve bu tartışmalar da bitmeli” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, gündemdeki Ayasofya tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turan, Ayasofya’yla ilgili Cumhurbaşkanı ve MHP Lideri Bahçeli’nin açıklamalarının altını çizerek topu Meral Akşener ve Kılıçdaroğlu’na attı ve şöyle dedi:

“KANAATLERİNİ AÇIKLAMALARI VERİLEN MESAJ AÇISINDAN ANLAMLI OLACAKTIR”
“Sayın Cumhurbaşkanı’mızın Ayasofya’nın ibadete açılması hakkındaki kanaatleri belli. Sayın Devlet Bahçeli’nin bugünkü açıklaması çok kıymetli. Konu elbette siyasi değil hukuki; ama Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in de kanaatlerini açıklamaları verilen mesaj açısından anlamlı olacaktır.”

“FETİHİN SEMBOLÜ, ASLINA RÜCU ETMELİ”
“Yakında kararı beklenen Danıştay’dan da milletimizin hassasiyeti/beklentisi doğrultusunda, gönüllerde karşılık bulan, hukuki bir karar vermesini ümit ediyoruz. Fethin sembolü Ayasofya kendi topraklarımızda artık mahzun kalmamalı, aslına rücu etmeli ve bu tartışmalar da bitmeli.”

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech