Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Makas: “Kurallara Uymalıyız”

AK Parti Çanakkale İl

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, Covid-19 sürecinin başlamasıyla beraber alınan tedbirler kapsamında kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonlarının tekrar hizmete başladığı dün dükkanlara ziyaretlerde bulunarak, kurallara uyulması için uyarılarda bulundular.

Ak Parti teşkilatı ve Milletvekili Jülide İskenderoğlu geçtiğimiz gün berler ve kuaförlere ziyarette bulundular. AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Engin, esnafı ziyaret ederek uyarılarda bulundular.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas konuyla ilgili, “Salgının başladığı ilk günden itibaren birlikte dirayet ve sabır göstererek sayısal verilerde düşüşü sağladık. Bundan sonraki süreçte salgının önüne geçmek için kurallara mutlak suretle uymalıyız. Emeklerimizle bugünlere getirdiğimiz bu tabloyu daha ileriye taşımak için sosyal mesafeyi koruyarak, maske kullanımına dikkat edelim. Tüm esnaflarımıza Rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech