Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“En kıymetli felsefe: kardeşçe yaşamaktır”

10-16 Mayıs Engelliler Haftası

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından bir mesaj yayınlandı.

 

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Engelliler Haftası mesajında, “Engellilik, doğuştan sahip olabileceğimiz gibi yaşantımızın herhangi bir döneminde de karşılaşabileceğimiz bir durumdur. Engelli bir birey olmanın elbette türlü zorlukları bulunabilir ancak en büyük sorun, onların önündeki engelleri kaldırmamak, onlara engel olmaktır.

Hayatın içinde en kıymetli gördüğüm felsefelerden biri, tüm insanların barış ve birlik içerisinde, kardeşçe yaşamalarıdır. Dolayısıyla bu durumda bizlerin kuracağı empati; tüm engelli kardeşlerimizle bütünleşmemizi sağlayacak, karşılıklı sevgiyi ve bağı kuvvetlendirecek, toplumu güçlendirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamındaki etkinlik ve bilgilendirmelerin toplumsal duyarlılığın artmasına katkı sunmasını temenni ediyor, yalnızca bir gün veya bir hafta değil her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Hayattaki azim ve sabırlarıyla hepimizin örnek alması gereken tüm engelli bireylerimize ve onların fedakâr ailelerine selamlarımı sunuyor; sağlıklı, güzel günler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech