Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanayi esnafına 20 bin maske dağıtıldı

Trafik Haftası dolayısıyla, geçtiğimiz

Trafik Haftası dolayısıyla, geçtiğimiz gün sanayi esnafına, salgın döneminde kullanılmak üzere maske dağıtımı yapıldı. Konuyla ilgili Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman, “Valimiz Orhan Tavlı başta olmak üzere Emniyet ve Jandarma teşkilatımıza teşekkür ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

Trafik Haftası dolayısıyla, geçtiğimiz gün Küçük Sanayi Sitesi bir anda ekip otoları ile doldu. Görenler bir anda şaşırırlarken, gerçek bambaşkaydı. Jandarma ve Polis ortaklaşa olarak, Trafik Haftası münasebetiyle, sanayi esnafına maske dağıtımında bulundular. Edinilen bilgiye göre 20 bin adet maske esnaf ile buluşturuldu.

Maske dağıtımları ile ilgili gazetemize değerlendirmede bulunan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman, “Trafik haftası sebebi ile Jandarma ve Polis Emniyet güçlerimiz tarafından tüm dünyada ve ülkemizde de yaşanan covid-19 salgınından korunmak amaçlı Küçük Sanayi esnafımıza 20 bin adet maske dağıtımı yapılmıştır. Bu duyarlılıklarından dolayı başta Sayın Valimiz Orhan Tavlı olmak üzere tüm Jandarma ve Emniyet güçlerimize esnafımız adına teşekkür ederiz” dedi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech