Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ezine Kültür Merkezi’ne kavuşacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ödeneği gönderilen, o ödenek çerçevesinde, İl Özel İdare tarafından yapımına başlanan, Ezine Kültür Merkezi inşaat alanında Vali Orhan Tavlı incelemelerde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ödeneği gönderilen, Ezine Kültür Merkezi işinin yapımına, İl Özel İdare geçtiğimiz aylarda başlamıştı. O inşaat faaliyeti titiz ve hızlı bir şekilde sürdürülmeye devam ediyor.

“Kaba inşaatın yüzde 70’i tamamlandı”
Geçtiğimiz gün Vali Orhan Tavlı alanda incelemelerde bulundu. Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’inde bulunduğu incelemelerde Ezine Kültür Merkezi inşaatı hakkında Vali Orhan Tavlı’ya,   Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan tarafından, zemin iyileştirme imalatları tamamlandığı, kaba inşaatın yüzde 70 seviyesinde olduğu, 1 Kat’ın tamamlandığı, bodrum kat su yalıtımı ve tuğla duvar imalatlarına başlanıldığı bilgisi verildi.

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi tarafından 11 Milyon 570 Bin TL. Proje bedeli ile çalışmaları devam eden Ezine Kültür Merkezi’nde, 316 kişilik konferans salonu, sanatçı odaları, kütüphane, eğitim atölyeleri, çok amaçlı sosyal alanlar yer alacak.

Ezine Kültür Merkezi’nin Aralık 2020 ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech