Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üzen, bazı özel bankalara tepki gösterdi

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, işletmelere yeterli desteği vermeyen bazı özel bankalara dikkat çekti. Üzen konuyla ilgili, “İşletmeler yok olursa, özel bankalar var olamaz. Yol açılırken, set kurulmaz” ifadelerinde bulundu.

Ticaret Borsası’nın haberine göre; Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, işletmelerin ve vatandaşların borçlarını öteleyen ve destek olan kamu bankalarına teşekkür etti. Kimi özel bankaların bu süreçte yeterli destek vermediğini belirten Başkan Üzen, çarkların dönmesi için özel bankalar taşın altına elini koyması gerektiğini vurguladı.

Başkanı Üzen, açıklamasında “Kredi muslukları kesilmemeli, bu zamanda kâr düşünülmemelidir. Mücadelede özel bankalar geri durmamalıdır. Unutulmamalıdır ki işletmeler yok olursa, özel bankalar var olamaz. Yol açılırken, set kurulmaz. Havale ücreti almama gibi basit girişimler destek diye sunulamaz. Atılan taş kurbağayı ürkütmeli, dağ fare doğurmamalı. Özellikle Sağlık Bakanlığının bu süreçte hızlı, enformatik ve şeffaf tutumu mutluluk vericidir. Halkın bu sürece desteği paha biçilmez. İnanıyorum ki ülkemizin yönetsel birikimi, krizlere bağışıklığı, dayanışma refleksi bizi başarıya ulaştıracak” açıklamasında bulundu.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech