Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 günlük karantinanın ardından birliklerine kavuştular

116. Jandarma Eğitim Komutanlığı’na

116. Jandarma Eğitim Komutanlığı’na katılan jandarma erler 14 günlük sağlık kontrolünün ardından birliklerine kavuştular. Vali Orhan Tavlı da Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığı Eceabat Gençlik Konuk Evinde alınan tedbirleri yerinde inceledi. Yapılan denetlemenin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Orhan Tavlı, “Valiliğimizce Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerinin uygulamalarını yerinde yakından takip ediyor ve ihtiyaç duyulan ve gerekli olan tedbirleri süratle hayata geçirmeyi sürdürüyoruz” dedi.

İl Jandarma Komutanlığı’nın haberine göre; Sağlık Bakanlığı’nın Korona virüsle mücadele kapsamında Askeri birliklere katılacak kişilere yönelik alınması gerekli tedbirler genelgesi gereği vatani görevini yapmak için 116. Jandarma Eğitim Komutanlığı’na katılan 120 jandarma eri, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Eceabat Gençlik Konuk Evi’nde 14 günlük gözlem ve kontrollerinin ardından vatani görevlerini tamamlamak için 116. Jandarma Eğitim Komutanlığına gönderildi.

VALİ TAVLI, BİLGİLENDİRİLDİ
Vali Orhan Tavlı da Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığı Eceabat Gençlik Konuk Evinde alınan tedbirleri yerinde inceledi. Vali Orhan Tavlı’ya Eceabat Kaymakamı Hasan Ongu tarafından, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Eceabat Gençlik Konuk Evinde 14 gün süre ile gözlem ve kontrol altında bulunan 120 Jandarma Erinin Eceabat İlçe Sağlık müdürlüğü tarafından 14 gün boyunca günde iki kez ateş takibi ve sağlık kontrollerinin yapıldığı, Çanakkale Kızılay Şube Başkanlığı tarafından iaşelerinin verildiği, 14 günlük gözlem ve kontrolün ardından Jandarma erlerinin vatani görevini tamamlamak için 116. Jandarma Eğitim Komutanlığı’na sağlıklı olarak gönderildiği bilgisi verildi.

“TÜM TEDBİRLERİ SÜRATLA HAYATA GEÇİRİYORUZ”
Yapılan denetlemenin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Orhan Tavlı, “Valiliğimizce Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerinin uygulamalarını yerinde yakından takip ediyor ve ihtiyaç duyulan ve gerekli olan tedbirleri süratle hayata geçirmeyi sürdürüyoruz” dedi.

“SAĞ SALİM AİLELERİNE KAVUŞMALARINI TEMENNİ EDİYORUM”
Vatani görevlerini yapmak üzere Çanakkale’ye gelen jandarma erlerini Karonavirüs salgınına karşı korumak için tüm tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulandığını ifade eden Vali Orhan Tavlı “Bizlere emanet edilen gençlerimiz vatani görevini tamamlayıp sağlıklı bir şekilde ailelerine kavuşmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech