Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Dezenfeksiyon Tüneli’ Çan Şehir Meydanı’nda

Corona virüsle mücadele kapsamında

Corona virüsle mücadele kapsamında Çan Atatürk Şehir Meydanı’na kurulan ‘Dezenfeksiyon Tüneli’ oldukça takdir topladı. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüse karşı mücadelemiz ciddiyetle devam ediyor. Bu kapsamda tamamen bizim üretimimiz olan dezenfeksiyon tünelini de halkımızın hizmetine sunduk. Panik yok, tedbir var” ifadelerini kullandı.

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de binlerce kişinin enfekte olduğu yeni tip Corona virüsü COVİD-19’la mücadele, hem yerel hem de ulusal anlamda devam ediyor.

Öldürücü Corona virüsle mücadele kapsamında her gün yeni tedbirleri hayata geçiren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz de Atatürk Şehir Meydanı’nda ‘Dezenfeksiyon Tüneli’ni hayata geçirdiklerini açıkladı.

“KİŞİSEL TEDBİR ALINMALI LAZIM”
Tünelin, tamamen kendi üretimleri olduğunu ifade eden Öz, “Tünel, sensör sistemiyle çalışıyor. İçeriye giren kişiyi algılıyor ve buhar şeklinde dezenfektasyon uyguluyor. Biz Çan Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için elimizden geleni yapıyoruz. Ama iş burada bitmiyor, kişisel tedbirleri almak da oldukça önemli” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech