Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Borsa’dan OSB’ye ziyaret

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu,

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, geçtiğimiz gün Organize Sanayi Bölgesi’nde ziyaretlerde bulundu.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ve Borsa Yönetimi, Çanakkale OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Öçal, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ersin Kurnaz, Yönetim Kurulu Üyesi M. Levent Oktay’ı ziyaret etti. Ziyarette, OSB yatırımları, üyelerin sorunları, yeni açılan istihdam alanları, yatırımcıların durumu ile bölge ve ülke ekonomisindeki son gelişmeler ele alındı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Çanakkale OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Öçal,“Organize sanayi bölgelerinin sorunlarına çözüm üretebilmek, yeni projelere imza atabilmek adına OSB Yönetim Kuruluna seçilen arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Öçal ayrıca, Türkiye’de sanayinin lokomotifi konumunda olan organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların sorunlarına hakim olduklarını, bu sorunların çözümü yönünde hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Çanakkale ekonomisinin güçlenmesi için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen; “Bizler sorunların çözümü için el birliği ile hareket edersek her zaman daha güçlü oluruz. Bölgemiz tarım, sanayi ve turizm yönünden önemli bir potansiyele sahip. Bu ülkenin değerlerini koruyabilecek, ekonomimizin kalkınması için yatırımcılarımıza ihtiyacımız var. Bu vesile ile sizin şahsınızda yönetim kurulu üyelerinize Çanakkale Organize Sanayi Bölgesinde yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech