Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Semizoğlu: “Bölge yatırım merkezi haline geldi”

ÇTSO yönetim kurulu üyeleri

ÇTSO yönetim kurulu üyeleri ile rüzgar, elektrik enerjisi, gaz dağıtımı ve bilişim teknolojileri üretimi sektörlerinde faaliyet gösteren meslek grubu üyeleri bir araya geldi. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale ve Yunanistan iş görüşmelerine ve Ezine OSB’ye değindi. Başkan Semizoğlu OSB ile ilgili, “Ezine Gıda İhtisas OSB gibi büyük ölçekli yatırımlarla bölgemiz yatırım merkezi haline geldi” dedi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri farklı sekter temsilcilerinden oluşan meslek grupları ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Yönetim geçtiğimiz gün rüzgâr ve elektrik enerjisi, gaz dağıtımı, mutfak eşyalarının üretimi ve bilişim teknolojileri üretimi sektörlerinde faaliyet gösteren 5 no’lu komite üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Gerçekleşen toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale-Yunanistan ilişkilerine ve OSB konularına değindi.

“Yunanistanlı iş insanları ile ikili görüşmeler gerçekleştireceğiz”
Semizoğlu Yunanistan ile ilgili, “Bu meslek grubumuz üretim ağırlıklı bir sektör temsil ediyor. Nisan ayı içerisinde “Çanakkale-Yunanistan İş Günü” yapmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yunanistan’a ihraç edebileceğimiz ürünleri, ilimizin yatırım imkânlarını Yunanistanlı iş insanlarına anlatarak ikili iş görüşmeleri gerçekleştireceğiz. Aynı şekilde firmalarımızın ithal ettiği ürünlerin Yunanistan’dan daha uygun maliyete alıp alamayacaklarını araştıracağız” dedi.

“Bürokratik engelleri aşmak için lobicilik faaliyetleri yürütüyoruz”
OSB ile ilgili açıklamalarda da bulunan başkan Semizoğlu, “Ezine Gıda İhtisas OSB gibi büyük ölçekli yatırımlarla bölgemiz yatırım merkezi haline geldi. Bu durum Çanakkale’de faaliyet gösteren iş insanlarına moral ve motivasyon sağlıyor. Bizler de üyelerimizin bürokratik engelleri aşmaları için lobicilik faaliyetleri yürütüyoruz” açıklamalarında bulundu.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech