Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Edirne ve Çanakkale’nin Sorunları ortak…”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), geçtiğimiz gün Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı ağırladı. İki oda, Çanakkale’de bir araya gelerek, inşaat malzemeleri meslek komiteleri arasında “Akreditasyon Kıyaslama” çalışmaları gerçekleştirdi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, çalışma sırasında yaptığı açıklamada, “Çanakkale ve Edirne illerinin inşaat malzemeleri sektöründe sorunları ortak” ifadesinde bulundu.

ÇTSO, geçtiğimiz gün Edirne TSO’yu ağırladı. ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, iki oda bir araya gelerek, “Akreditasyon Kıyaslama” çalışması yürüttüler. Çalışmaya, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’ta bizzat katıldılar. İnşaat sektöründe yaşanan sorunların ve inşaat malzemeleri sektöründeki problemlerin masaya yatırıldığı çalışma oldukça verimli geçti.

“Alternatif çözümleri masaya yatırdık”
Çalışma esnasında, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile birçok sektörde olduğu gibi ortak sorunlara sahibiz. Kıyaslama çalışmamızda bu ortak sorunlar için üretilen alternatif çözümleri masaya yatırdık. Üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirmek için 2019 yılında hangi kararları aldık, hangi lobicilik faaliyetlerini gerçekleştirdik bunları görüştük. Kamu ’da yatırımların durması, kur artışı, inşaat sektörünü ve dolaylı olarak birçok sektörü durdurdu. Kıyaslama çalışması için Odamıza gelen Edirne TSO heyetine, ziyaretleri ve Kıyaslama çalışması kapsamında sağladıkları katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.

“Çalışma son derece faydalı geçti”
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ediyorum. İnşaat Malzemeleri Meslek Komitesi temsilcileriyle Kıyaslama çalışmamız son derece faydalı geçti” ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech