Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karne hediyesi satranç turnuvası!

Bayramiç Belediyesi Yarıyıl Tatili

Bayramiç Belediyesi Yarıyıl Tatili Karne Hediyesi Satranç Turnuvası, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’un ilk hamlesi ile başladı.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler yarıyıl tatiline girdi. Pek çok belediye de bu anlamda öğrencilerin tatil boyunca vakitleri daha kaliteli değerlendirmesi içn sportif faaliyet organizasyonlarına hız verdi. Bayramiç Belediyesi tarafından yapılan açıklamada da, çocukların yar yıl tatillerini daha keyifli geçirmesi için çeşitli etkinliklerin düzenleneceği duyuruldu. Açıklamada, “Belediyemizin düzenlediği Yarıyıl Karne Hediyesi Satranç Turnuvası, Başkanımız Mert Uygun’un açılış hamlesiyle başladı. İki gün sürecek 6 oturumdan oluşan turnuvaya katılan tüm çocuklarımıza başarılar dileriz” denildi.

Sadece Bayramiç ilçesindeki okullarda öğrenim gören Ortaokul Lise kategorisinde 28, İlkokul 3-4 kategorisinde 30, İlkokul 1-2 kategorisinde 21 ve toplamda 79 sporcunun katıldığı turnuvada başarılı olan öğrenciler ise ödüllendirilecek.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech