Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Borsa Başkanının İşletmesine Ziyaret

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB)

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu, Kale Gıda A.Ş. Başkanı S.Kaya Üzen’e işletme ziyaretinde bulundu.

ÇTB’nin haberine göre; Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Melih Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Akgül ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan ÇTB heyeti Borsa Başkanı S.Kaya Üzen’in işletmesi Kale Gıda’nın yeni işyerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ticaret Borsası Yöneticileri Organize Sanayi Bölgesinde 14.500 metrekarelik alanda yeni yerine taşınan Kale Gıda’yı gezerek firma hakkında Başkan S.Kaya Üzen’den bilgiler aldılar.

ÜZEN: “YURT DIŞI PAZARLARA İHRACATINI KENDİMİZE GÖREV EDİNDİK”

Kale Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Üzen, “1974 yılında kurulan Kalegıda A.Ş olarak gıda ve ihtiyaç maddeleri satış ve pazarlamasında faaliyet gösteren öncü bir firma olduklarını, Güney Marmara ve Ege bölgesinde Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Manisa, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 4000’den fazla geleneksel perakende noktasına ve 1200 ev dışı tüketim ürünleri noktasına 2 ana depo, 2 cep deposu 88 araçlık filosu ve 130 personeli ile hizmet verdiklerini dile getirdi. Kalegıda A.Ş olarak 2016 yılı itibari ile ihracat girişiminde bulunarak özellikle ülkemizin tarım ürünlerinin yurt dışı pazarlara ihracatını kendimize görev edindik. Bu amaçla ilk önce Türk zeytinyağına yeni pazarlar açmak ve dış pazarlarda zeytinyağımızın aldığı payı artırmayı hedefledik. Bu hedefler doğrultusunda da Kalegıda A.Ş olarak Birleşik Devletler, İtalya, İspanya ve Fas’a zeytinyağı ihracatı gerçekleştirmekteyiz” dedi.

Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ÇTB Yönetim Kurulu’nda birlikte görev yaptığımız Borsa Başkanımız S.Kaya Üzen’i,  Kale Gıda ailesini yeni iş yerlerinde ziyaret ettik. Kendilerine bu zamana kadar Çanakkale ekonomisine verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz” dedi

Kale Gıda Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, “Birlikte görev yaptığım Borsamızın değerli Yönetim Kurulu üyelerine nezaketleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin ardından, Kale Gıda A.Ş. ev sahipliğinde Çanakkale Ticaret Borsası Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech