Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramiçliler sokağa çıkıyor

Bayramiç Belediyesi tarafından 26

Bayramiç Belediyesi tarafından 26 Eylül’de Kaz Dağları için bir etkinlik düzenlenecek. Bayramiç halkının katılacağı etkinliğe ilginin yoğun olması bekleniyor. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun düzenlenecek yürüyüşle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Kazdağları’nda sürdürülen metalik madencilik faaliyetlerine karşı Çanakkale Merkez’den ve ilçelerden tepkiler hala gelmeye devam ediyor. Çanakkale’nin evi olan Çanakkale’nin ilçelerinin tarımsal alanları ve oksijen deposu olan Kazdağları için ilçeler tek tek ellerini taşın altına koymaya başladı.

“Geleceğimize kıymayın!”

Bayramiç Belediyesi tarafından 26 Eylül’de, ilçede yürüyüş organize edildi. Bayramiçlilerin ve Bayramiç halkının katılacağı yürüyüş, 26 Eylül’de Belediye önünden, Yıldırım Akbulut Meydanı’ndan başlayacak. Saat 20.30’da başlayacak yürüyüşün sloganı ise “Kazdağları’na Dokunmayın!”olacak.

“Yürüyüşe sadece Bayramiç halkı davetli”

Bayramiç Belediyesi tarafından yürüyüşün afişinde özellikle belirtilen detaylar bulunuyor. Bu detaylar yürüyüşe kesinlikle siyasi bayrak, rozet ve siyasi propaganda karıştırılmaması yönünde… Özellikle düzenlenecek yürüyüşe sadece Bayramiç halkı davet edildi.

“Çocuklarımızın geleceği için yürüyoruz”

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun düzenlenecek olan Bayramiç halkının yürüyüşü ile ilgili gazetemize, “Sadece Bayramiç halkının katılacağı, siyasetten uzak, çocuklarımız için, geleceğimiz için, kendimiz için mücadele etmek ve sesimizi duyurmak için böyle bir yürüyüşü düzenliyoruz. Kaç kişinin geleceğini şimdiden kestirmek mümkün değil.

Herhangi bir baskı yapılmazsa çok sayıda vatandaşımızın katılacağını düşünüyoruz. 20.30’da yürüyüş Bayramiç Merkez’de düzenlenecek” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech