Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Semizoğlu: “Troia Festivali’ni hesaplı yapalım dedik”

ÇTSO Eylül ayı ortak

ÇTSO Eylül ayı ortak komite toplantısında, Çanakkale’nin birçok sorunu dile getirildi. Konuşulan konular arasında bu sene maddi imkansızlıklar neticesinde yapılamayan, iptal edilen Troia Festivali de vardı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu Troia Festivali ile ilgili “Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir yerinden tutalım, bunun sürekliliği sağlansın dedik” vurgusunda bulundu.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, bu sene düzenlenemeyen Troia Festivali hakkında açıklamalarda bulundu. Semizoğlu yapmış olduğu açıklamasında, “56 yıldır yapılan Troya Festivali bütçesizlik nedeniyle iptal edildi. Dedik ki Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de bir yerinden tutalım, bunun sürekliliği sağlansın.

“Harcama yeteneğin olsa festivali devam ettirirdin”

Çok büyük bir bütçeyle değil, daha hesaplı yapalım. Bir toplantı düzenlendi toplantıya katılamadım. Katılamadığım zaman Sayın Belediye Başkanı işte zaten samimiyetsiz, gelmedi, katılmadı diyor. Toplantıdaki ifadelerde şunlar; sanatçı peşin çıkar, sahneye çıkmadan önce parayı alır. Oradaki hazirundan siz paralarınızı verin biz harcamaları yapalım. Sen zaten harcama yeteneğin olsa devam ettirirdin festivali. Biz ne dedik? X sanatçı mı çıkacak bunu Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz üstlenelim.” diye konuştu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech