Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldız’dan Turan’a Destek

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, dün yaptığı paylaşım ile Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a destek verdi.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile Ak Parti’nin en eski ve etkili isimlerinden olan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç arasında bir süredir karşılıklı tartışmalar yaşanmaktaydı.

Son olarak Arınç’ın Turan’a partili bir abisi olarak sert söylemlerine Çanakkale’den tepki gecikmedi. İl Başkanı Gültekin Yıldız, hemşerisi ve meslektaşı Turan’a sahip çıkarak sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

“Siyaset zor zanaattır. Gece gündüz çalışırsın. Şehrine ülkene hizmet etmek için, çoğu zaman işini, aileni, senin için en değerli şeyleri ihmal edersin ama yine de kimseye yaranamazsın.
Çanakkale’mizin neredeyse her ilçesinde her köyünde emeği olan; Çanakkale’ye gelen her bir hükümet yatırımında çok büyük katkısı olan yol arkadaşım, dava arkadaşım sayın Bülent Turan’a teşekkür ederim.”

Eylem Gözeldere

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech