Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan: “İsterdik ki o annelere onlar da sahip çıksın”

Ak Parti Grup Başkanvekili

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’nin Ezine ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Ezine’de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla toplantıda bir araya gelen Ak Parti’li Bülent Turan, “Terörle mücadelede çok faklı bir konsepte girildi. Bir hafta on günden bu yana evlatları zorla dağa kaçırılan anneler isyan ediyor artık. Anneler, korkarlardı ses çıkartmazlardı ama şimdi, evladımı verin yoksa ben sizi yakacağım dercesine orada dik duruş sergiliyorlar. Ama şunu sorma hakkımız var diye düşünüyorum; devlete meydan okurcasına, ayar verircesine, hep yazı yazan, ilan veren, sözüm ona barış akademisyenlerinden bir tek cevap duydunuz mu? Sürekli devlete yazılarıyla, eylemleriyle ayar vermeye çalışan o akademisyenlerden annelere destek açıklaması gördünüz mü? O annelere destek olmak sizi AK Partili yapmaz sizi İnsan yapar, merhametli yapar. Sorumlu vatandaş yapar. İsterdik ki o annelere onlar da sahip çıksın. Ama yapmadılar. Beyaz Türk olmak, sözüm ona çevreci olmak, sözüm ona barışçı olmak sadece bir alanla olmaz. Ama bunların zihinlerinde vesayet öyle bir yoğun ki, ortaklıkları bozulur korkusuyla ağızlarını açmadılar.” diye konuştu.

Ezine’de gerçekleştirilen toplantıya Vali Orhan Tavlı, Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Partili belediye başkanları, AK Parti Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, daire amirleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech