Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çarşı esnafımız otopark istiyor”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül ayı ortak komite toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale’de yıllardır çözülemeyen otopark sorununa parmak bastı. Semizoğlu, “Bize yer gösterilsin bizde rol model olması açısından bir otopark yapalım” dedi.

Çanakkale’nin bir türlü çözülemeyen ve mevcut durumu ile araç kapasitesini kaldırmayan otopark sorunu gün geçtikçe, araç sayısı arttıkça büyümeye devam ediyor. Otopark sorunu, ÇTSO Eylül ayı ortak komite toplantısında dile getirildi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, yapmış olduğu konuşmasında “otopark ile ilgili çağrımızı yineliyorum” vurgusunda bulundu.

“Belediye Başkanımız ve Sayın Valimizle bunları konuştuk”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Ramazan Bayramında ön plana çıkan trafik ve kronik hale gelen otopark sorunu, şehir merkezinde tuvalet olmaması konuları gündeme geldi. Otopark ile ilgili de çağrımızı tekrar yineliyorum burada. Otopark konusunda aramızda Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız da var. Yani hem Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, hem de Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız var. Belediye Başkanımız ve Sayın Valimizle de bunları konuştuk. Çarşı esnafımız da birçok komitemiz otopark istiyor.

“Rol model olması açısında bir otopark yapabiliriz”

Çünkü çarşı esnafı diyor ki; çarşı da hareketin çıkması için insanların buraya ulaşması için otopark lazım. O konuda da basın aracılığı ile de duyurumuzu yaptık. Şöyle Kamu veya Belediye bize bir yer gösterdiği takdirde biz tabii ki otoparkçı değiliz, otoparkçılık yapmakta bizim sorunlarımız arasında yok ama rol model olması açısından bir otopark yapıp onu işletime sunabiliriz. Bize bir arazi gösterdikleri, tahsis ettikleri anda bu konu da sizlerin de yardımını istiyorum Sayın Meclis Üyeleri” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech