Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapalı Pazar yeri ihaleye çıkıyor

Ezine’de uzun zamandır yapılması

Ezine’de uzun zamandır yapılması planlanan ve nereye yapılacağı konusunda ilçede anketlere konu olan kapalı pazar yeri artık ihaleye çıkıyor.

Ezine’de bulunan ve yıllardır aynı noktada vatandaşların alıştığı Pazar yeri artık, ilçenin tam ortasında ve ihtiyaca karşılık veremiyor. İlçede pazarın kurulduğu günlerde ise ilçe artık kilitlenmeye başladı. Ezine Belediyesi tarafından yapılan yeni Pazar yeri çalışması ise ilçe halkının bazı kesimlerince desteklenmedi. Ezine’de vatandaşlar Pazar yeri konusunda ikiye ayrıldılar. Bazı vatandaşlar Pazar yerinin ilçenin tam ortasında ve ulaşılabilir olması gerektiğini düşünürken, bazı vatandaşlar ise alanın artık yetersiz olduğunu dile getirdiler.

Ezine Belediyesi tarafından yapılan kapalı Pazar yeri projesi ise, Belediye tarafından yapılan duyuru neticesinde 4 Ekim günü saat 10.00’da Ezine Belediyesi’nde ihaleye çıkacak.

Konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulunan Güray Yüksel, “Ezine’mize hayırlı, uğurlu olsun” dileklerinde bulundu.

 

İhalenin detaylarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak görebilirsiniz.

https://ilan.gov.tr/detay-ihale-duyurulari-yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri-ezine-belediyesi-kapali-pazar-yeri-insaati-yapim-isi-ihale-edilecektir-685328.html?searchText=ILN01048750

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech