Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyaset dünyası Turan’ın sünnet cemiyetinde buluştu

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan ve eşi Kevser Turan’ın oğulları Ömer, Kerem ve Asaf’in sünnet törenleri, pazar akşamı Lapseki’de geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Saat 19.00’da başlayan ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin de yer aldığı tören gece geç saatlere kadar çeşitli etkinliklerle sürdü. Öte yandan Bülent Turan’ın, cemiyete çelenk gönderilmemesi bunun yerine Kızılay’a bağış yapılması isteği üzerine de, etkinlik alanında çelenk bulunmaması da gözlerden kaçmadı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan ve eşi Kevser Turan, geçtiğimiz pazar akşamı hayatının en mutlu anlarından birini yaşadı. Çift; organize edilen geniş çaplı bir etkinlikle Ömer, Kerem ve Asaf isimli üç çocuğuna sünnet töreni düzenledi.

Siyaset dünyasından önemli isimler…

Yaklaşık 6 bin kişinin yer aldığı törene, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yanı sıra hem siyaset hem de iş dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı.

Çelenk yok, Kızılay’a bağış var

Saat 19.00 civarı mevlit okunmasıyla başlayan törende Turan çifti, uzun süre vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul ettiler. Program kapsamında gece geç saatlere kadar ilahiler okundu, Türk halk müziği ve Türk sanat müziği dinletisi yapılarak halk oyunları gösterisi sergilendi. Etkinlik boyunca konuklara ikramlarda bulunulurken, Bülent Turan’ın isteği uyarınca program alanında hiçbir çelenk yer almaması da dikkat çekti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech