Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kent Konseyi için adaylığını açıkladı

Çanakkale Kent Konseyi’nin 15

Çanakkale Kent Konseyi’nin 15 Eylül’de gerçekleşeceği seçimli genel kurulu öncesinde başkan adaylıkları peş peşe geliyor. Dün Av. Ali Aydın Çalıdağ, bu yarışta ben de varım dedi.

Çanakkale Kent Konseyi’nin 15 Eylül’de gerçekleşecek seçimli genel kurulu öncesinde başkan adaylıkları birbiri ardına açıklanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu başkanlık adaylığını açıklamıştı. Dün ise Av. Ali Aydın Çalıdağ adaylığını, Kent Konseyi’nde yaptığı basın açıklamasında duyurdu.

Çalıdağ yapmış olduğu adaylık açıklamasında, “Kent Konseyi’nin Başkanlık ve Yürütme Kurulu seçimleri demokrasi şenliği havasında yapılacaktır. Bu seçimin kazananının seçilen kişilerden çok Çanakkale olmasını canı gönülden diliyorum.

Çanakkale sevdalısı Av. Ali Aydın Çalıdağ olarak ben, hiçbir siyasi etki ve baskı altında kalmadan, sivil toplum ve bireysel dinamikleri harekete geçirmek, harekete geçmek için bir kıvılcım bekleyen bu büyük gücü cesaretlendirmek, bu güç harekete geçtiğinde önünde ya da arkasında değil birlikte yürümek için yanında olmak amacıyla Kent Konseyi Başkanlığı görevine talibim.

Çanakkale Kentlisinin kendisine biçilen rolü değil kendine biçtiği rolü oynamasını sağladığımızda kentlinin refah seviyesinin, mutluluğunun, ekonomik gücünün, demokrasi inancının ve özgürlüklerinin daha da artacağı inancıyla bu yolda çalışmaya ve kentin tüm paydaşlarını daha çok çalıştırmaya adayım.

Sağduyulu ve her türlü baskıya karşı direnme gücü olan, kamu kuruluşu, siyasi parti, dernek, oda, meslek örgütü ve sendika temsilcilerinin seçiminin Kentimizin ufkunu açmasını ve hayırlı sonuçlar yaratmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech