Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İddaa’da yeni dönem başladı

Şans oyunları arasında en

Şans oyunları arasında en çok oynananlardan birisi olan İddaa’da yeni bir dönem başladı. Makinesi, kuponları ve oynanma şekli değişen İddaa’da yeni dönem dün başlarken, çok sayıda teknik aksaklık meydana geldi.

Şans oyunları arasında yıllardır en çok oynanan oyunlardan olan İddaa geçtiğimiz günlerde satılarak el değiştirmişti. Demirören Grubu ve Scienfitic Games ortaklığında alınan İddaa’da geçmiş alışkanlıklar tamamen ortadan kaldırıldı. Meraklılarını daha fazla bahis oynamaya teşvik etmek için oldukça fazla alternatif geliştirilen oyunun makinesi değişti. Makine değiştiği gibi oyunun kuponları da tamamen baştan oluşturuldu. Kupon düzeni ve oynama şeklide değişen oyunda yeni dönem dün başladı.

Eski makinelerden oynana kuponların tahsilatlarının 8 Eylül’e kadar yapılacağı belirtilirken, dün itibari ile yeni makine tamamen devreye girdi. Oyunda en dikkat çeken değişiklik ise her alternatif için bir kod geliştirilmesi oldu. Eskiden maç konu yazılarak oynanan alternatifler için artık tek tek farklı kodlar belirlenecek.

Yeni makineye geçiş evresinde çok sayıda teknik problem çıktığı gözlendi. Vatandaşlar ve bayii sahipleri yeni düzene alışmakta zorluk çekeceğiz yorumlarında bulundular.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech