Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uysal Petrol Hizmet Birincisi

Türkiye’nin önde gelen akaryakıt

Türkiye’nin önde gelen akaryakıt sektörü şirketlerinden Petrol Ofisi istasyonlarındaki hizmet kalitesini değerlendiren ‘Üçüncü Göz’ programında, 2019 yılının ilk şampiyonları düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Uysal Petrol, aldığı puanlarla Üçüncü Göz’ün Ege Bölgesi Hizmet Birincisi oldu.

Akaryakıt sektörünün lider firmalarından Petrol Ofisi’nin, hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartmak hedefi ile eğitim, geliştirme ve hizmet adımlarının sonuçlarını ölçümlediği ‘Üçüncü Göz’ programının 2019 ilk çeyrek sonuçları açıklandı. Gizli ve gerçek müşteri denetimleri sonuçlarının üçer aylık dönemlerde değerlendirildiği Üçüncü Göz programında, bölgelerinde en yüksek puanı alan yedi Hizmet Birincisi ile birlikte iki bayi de Otogaz Hizmet Birincisi olarak belirleniyor.

Petrol Ofisi Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törende, 2019 ilk çeyrek verilerine göre Hizmet Birincisi bayiler; Ege Bölge Şampiyonu Uysal Petrol (Çanakkale) adına Süleyman Uysal, Güney Marmara Bölge Şampiyonu Otosar Petrol (Eskişehir) adına Kayhan Gelici, Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonu Kadim Sur Petrol (Diyarbakır) adına Ahmet Ateş, Karadeniz Bölge Şampiyonu Petrol 24 Petrol (Erzurum) adına Kürşat Pir, Marmara Bölge Şampiyonu Garanti Gayrimenkul Petrol (Edirne) adına İsmail Şapçı ve Orta Anadolu Bölge Şampiyonu Çavdarlar Petrol (Kayseri) adına Noman Çavdar ödüllerini Petrol Ofisi yetkililerinin elinden aldılar.

Çanakkale’de dört Petrol Ofisi istasyonları olduğunu belirten Süleyman Uysal, “Üçüncü Göz’de bu kez Ezine’deki istasyonumuzla ödüle layık görüldük. Tüm istasyonlarımız hizmette fark yaratmak adına çalışıyor.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech