Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Daha iyi şartlarda hizmet vermek istiyoruz”

Çan Belediyesi 80’inci yıl

Çan Belediyesi 80’inci yıl yüzme havuzunun işletme ortakları, önümüzdeki 2020 yaz sezonundan itibaren Çan halkının ihtiyaçlarına cevap veren modern hizmetler sunmak istiyor. Konuyla ilgili konuşan işletme ortaklarından Halil İbrahim Kırmış, “Bizler, artık Çan’a daha yeni, daha modern bir havuz işletmesi ile daha iyi şartlarda hizmet vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Çan Belediyesi 80’inci yıl yüzme havuzu, uzun yıllardır Çan halkının yaz eğlencesi anlayışında bir marka oldu. Yediden yetmişe pek çok vatandaşın serinlemek için tercih ettiği makul alternatiflerden biri olan havuzun, işletme sahipleri ise yılların verdiği deneyimle birlikte gelen ‘standart’ anlayıştan biraz şikayetçi. İşletme ortakları, Çan’a, özellikle 2020 yaz sezonunda daha iyi hizmet vermek için birtakım yeniliklere ihtiyaç duyduklarını belirtiyor.

“Daha modern ve daha iyi şartlar…”

İşletme ortaklarından Halil İbrahim Kırmış, havuzun geleceğine yönelik düşüncelerini “Yıllardır Çan halkının yaz aylarında tercih ettiği en önemli alternatiflerden biriyiz. İnsanlar denize gitmek yerine buraya gelerek vakitlerini maddi olarak daha uygun şartlarda geçirmek istiyor. Havuz işletmesine başladığımız günden beri biz de halkımızın teveccühüne layık olmak için pek çok yenilik yaptık. Özellikle çocukların kullandığı kaydırak, bu anlamda oldukça beğenildi. Yeni bir sahne kurduk, çardak kurduk. Fakat bunlar da bir yerden sonra yenilik gerektiriyor. Bizler, artık Çan’a daha yeni, daha modern bir havuz işletmesi ile daha iyi şartlarda hizmet vermek istiyoruz” sözleriyle özetliyor.

Esra Çanlı

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech