Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duraklar yer değiştiriyor

Kent içerisinde otobüs duraklarına

Kent içerisinde otobüs duraklarına yönelik düzenlemeler devam ediyor. Bazı duraklar bulundukları yerlerden kaldırıldı, bazıları ise farklı noktalara taşındı.

Kent içerisinde, Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce, otobüs duraklarına yönelik düzenlemeler devam ediyor. Müdürlük geçtiğimiz günlerde düğmeye bastı ve şehir içi ulaşımda kullanılan otobüs durakları yeniden düzenlenmesi için çalışma başlatıldı.

60 metrelik yol olarak bilinen Ahmet Piriştina Caddesi geçtiğimiz günlerde yol yapım çalışmalarına sahne olmuştu. 60 metrelik yolda bulunan Barış Caddesi ile birleşim kavşağı düzenlenmiş, yan yollar kapatılmıştı. Yol yapım çalışması sırasında otobüs duraklarından bir tanesi kaldırıldı. Çalışmalar sırasında kaldırılan durak çalışmalar bittikten sonra yerine konmadı. 30 metre ilerisindeki durak o durağın olduğu yere doğru biraz kaydırıldı. Böylelikle vatandaşların gereksiz dedikleri bir durak iptal edilmiş oldu. Vatandaş sürekli dur kalk yapmak yerine az durak olmasının daha mantıklı olduğunu dile getirdi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech