Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umurbey Belediyesi çalışanlarıyla sözleşme imzaladı

Umurbey Belediyesi ile Hizmet-İş

Umurbey Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden görüşmelerde mutabakata varılarak Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Hizmet-İş ile Umurbey Belediyesi arasındaki Toplu İş Sözleşmesi Belediye Başkanı Dr. Erdal Doğan’ın makamında imzalandı.

Başkan Doğan yaptığı açıklamada “Biz çalışanlarımızı yol arkadaşı olarak görüyoruz. Her zaman söylerim, Emek yüce bir değerdir ama üreten emek çok daha yüce bir değerdir. Dolayısıyla o emeğe hakkının her zaman verilmesi gerekir. İşçi kardeşlerimizle birlikte bundan sonrada gönül birliği içinde el ele, omuz omuza çalışarak Umurbey’e hizmet etmenin bahtiyarlığını hep birlikte yaşayacağız. Yağmur çamur demeden, kar kış demeden daha iyi yaşanabilir Umurbey yaratma çabalarından dolayı İşçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum hepinize hayırlı uğurlu olsun ” şeklinde konuştu.

Sözleşmenin imza töreninde konuşan Hizmet -İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz, Hizmet-İş Sendikası olarak Umurbey Belediyesiyle sözleşmemizi yapıyoruz. Toplu Sözleşme masasına oturduğumuz ilk gün Sayın Başkanımızla anlaşma sağladık. İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi Umurbey Belediyesi Şirketinde çalışan 26 işçi kardeşimizi kapsayacaktır.”

Belediye Başkanımız sağ olsun istediklerimizi geri çevirmeyerek işçilere gerekli zammı yaptı. Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan’a Sendikam, Şahsım ve İşçi Kardeşlerim adına teşekkür ediyorum; Her iki tarafı da memnun eden bir toplu sözleşme imzaladık” diye konuştu.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech