Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Tatil bitti çile başladı

6 günlük Kurban Bayramı tatili dönüşünde Çanakkale’de her zamanki bilindik görüntüler oluştu. Arabalı feribot kuyruğu 1.5 kilometre uzadı. Vatandaşlar dakikalarca kuyrukta, sıranın kendilerine gelmesini beklediler. Alınan önlemler takdir gördü.

Cumartesi günü başlayan bayram tatili dün son buldu. Çanakkale’ye tatil için gelen vatandaşlar Salı günü akşam saatlerinde dönüş yoluna koyuldular. Salı günü akşam saatlerinden itibaren Çarşamba günü boyunca araç kuyruğu devam etti. Lapseki-Gelibolu hattında, Bozcaada-Geyikli hattında ve Çanakkale-Eceabat hattında kilometrelerce araç kuyruğu uzadı. GESTAŞ bayram dolayısıyla aldığı sıkı tedbirler kapsamında bekleme yapmadan gemilerini çalıştırdı. Ring şeklinde çalışan gemiler durmaksızın taşımacılığı süratle sürdürdüler.

Çanakkale-Eceabat hattında İskele Meydanı’nda başlayan araç kuyruğu Kayserili Ahmet Paşa Caddesi üzerinden yaklaşık 1.5 kilometre uzadı. Uzun kuyruklar sıcak havayla birleşince, dönüş yolu vatandaşlar için bir hayli zorlu geçti.

Kendisini gemiye sokabilen vatandaşlar kendilerini şanslı saydılar. Emniyet tarafından alınan önlemler gün boyu aktif şekilde sürdürüldü. Neredeyse kentin her kavşağında görevli bulunan ekipler vatandaşları gün boyunca bilgilendirdiler. Kuyruğun güvenli bir şekilde ilerlemesini sağladılar. Çanakkale 6 gün süren bir bayram serüveninin daha sonuna geldi.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech