Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kardelen: “Biz sanatçılar kamuoyunun vicdanıyız”

Dünyaca ünlü gitaristimiz Ali Deniz Kardelen, Su ve Vicdan Nöbeti’nin 18. gününde Balaban’da sahne aldı. Kardelen’in ardından sergilenen Şeyh Bedrettin Destanı da ilgiyle izlendi.

 

Fingerstyle (parmak stili) tekniğinde 2016’da şampiyon olan sanatçımız Ali Deniz Kardelen, önceki akşam Balaban’da günlerdir nöbet tutan eylemcilere müzik ziyafeti sundu. Aynı zaman CHP’li eski belediye meclis üyesi Emine Kardelen’in oğlu olan Ali Deniz Kardelen, sahne aldığı nöbet yerinde ilgiyle dinlendi.

“UMARIM BU EYLEM BİR SONUCA ULAŞIR”

Konserin ardından gazetemize konuşan Kardelen, şu ifadelere yer verdi: “Çevre duyarlılığı etkinliklerinin genel olarak faydalı olduğunu bazı kesimleri hizaya soktuğunu, kamuoyunda milli çözümler konusunda bir bilinç uyandırdığını düşünüyorum.

Ben de bir sanatçı olarak destek vermek için geldim. Biz sanatçılar kamuoyunun vicdanıyız, o nedenle inisiyatifimizi kullandık, geldik. Burada olmaktan çok mutluyum. Umarım bu eylem bir sonuca ulaşır da bir kazanım elde edilir. Şimdiden bile çok ses getirdiğini düşünüyorum. Arkalarındayız, destekçileriyiz.”

Kardelen’in konserinin ardından sergilenen Şeyh Bedrettin Destanı da eylemciler ve katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Eylem Gözeldere

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech