Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşlı çifti ‘polisim’ diyerek 180 bin TL dolandırdı!

Eceabat’ta yaşayan M.K. ve

Eceabat’ta yaşayan M.K. ve R.K. isimli çifti, kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak 180 bin TL dolandıran M.D, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

M.K. ve R.K isimli bir çift, kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bir kişi tarafından telefonla arandı. Çifte, terör örgütüyle bağlantılarının tespit edildiğini söyleyen şahıs, yaşlı karı kocayı korkutarak 180 bin TL’lerini çaldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri ise aldıkları bir ihbarla Eceabat’a giderek dolandırılan M.K. ve R.K. ile görüştü ve çifte gerekli bilgilendirme yapıldı. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla 24-31 Temmuz tarihleri arasında M.K takibe alındı. 31 Temmuz gecesi ise M.K. kendisinden 380 bin TL daha isteyen şahsa parayı teslim edeceği esnada polis ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin M.D isminde bir dolandırıcı olduğu ve 7 Mayıs tarihinde bir kişiyi daha 450 bin TL dolandırdığı tespit edildi. Gözaltına alınan M.D., Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan işlemlerinin ardından ise adliyeye sevk edildi.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech