Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Komite Toplantısı Biga’da yapıldı

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi toplantısı Başkan Birce Bilici Şimşek Başkanlığında Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun haberine göre toplantıda, Çanakkale İl Kadın Girişimci Kurulu İcra Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı Emel Torun, Komite üyeleri Ayşe Berna Ergin, Atiye Laçin, Filiz Bahar, Gülçin Semizoğlu, İnci Bayram, Muradiye Özel Açı Koleji sahibi Ayşe Arda, Allianz Sigorta Biga Acentesi Sahibi Elif Özmeral ve Yönetici Asistanı Selen Kılıç hazır bulundu.

Başkan Birce Bilici Şimşek gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “KOBİ’lerimizde kadın istihdamının fazla olduğu sektörlerde başarı da o kadar artıyor. Dolayısıyla bizler KOBİ’lerimizi kadın istihdamı konusundan teşvik edici faaliyetlerde bulunmalıyız. Girişimci Kadınlarımız için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerimiz Odamız bünyesinde aralıklarla devam ediyoruz. Biga’da Kadın Girişimciliğine örnek olacak kooperatifler var. Çanakkale il genelinde tüm kadın girişimciler olarak işbirliği içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bizleri misafir eden Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda ayrıca Mentörlük Eğitimi üzerine bilgi alışverişi yapılarak, gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında görüşüldü.

Toplantının ardından Komite Başkan Yardımcısı Emel Torun’a ait Ekobigsol Organik Solucan Gübresi firması ziyaret edildi.

Firma ziyaretinin sonrasında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İÇDAŞ A.Ş. ortaklığında düzenlenen “Yerli ve Milli Tohum Çeşitleri Demonstrasyonu Tarla Günü” programına katılım sağlandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech