Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den büyük eylem planı

Cumhuriyet Halk Partisi, Kirazlı-Balaban’daki

Cumhuriyet Halk Partisi, Kirazlı-Balaban’daki Atikhisar Su Toplama Havzası’nda devam eden madencilik faaliyetlerine karşı büyük bir eyleme hazırlanıyor. Eylem için Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerinin Çanakkale’ye gelme durumlarının olduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dün Çanakkale Barosu’na ziyarette bulundular.

Kirazlı-Balaban mevkiindeki Atikhisar Su Havzası’nda devam eden metalik madencilik faaliyeti hakkında görüş alışverişinde şeklinde geçen ziyarette bir gelişme yaşandı. Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in telefonu çaldı ve arayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’di. Konuşma neticesinde 5 Ağustos’ta Kirazlı bölgesinde büyük bir eylemin yapılacağı aktarıldı.

Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinin katılımları ile Kirazlı-Balaban’da 5 Ağustos’ta, maden faaliyetleri ve çevreye verilen zarar ile ilgili bir eylem düzenlenmesi hususunda görüşmeler gerçekleşti. Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, daha netleşen bir durum yok. Konu netleştiği zaman basın ve kamuoyu ile paylaşacağız dedi. Erkek 5 Ağustos’ta Grup Başkanvekili Özgür Özel’i Çanakkale’ye davet etti.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech