Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karate Şampiyonası sona erdi

Uluslararası Çanakkale Açık 15

Uluslararası Çanakkale Açık 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Karate Şampiyonası önceki gün oynanan karşılaşmalarından ardından tamamlandı.

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün haberine göre bu yıl 3’üncüsü düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Uluslararası Karate Şampiyonası 20 Temmuz Cumartesi günü saat 13.30’da açılış seremonisiyle başlayıp 20-21 Temmuz tarihlerinde Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Aziz Sinan Alp “Bugün burada Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan’dan karate sporuna gönül vermiş antrenörlerimizi, sporcularımızı misafir ediyoruz.  Ülkemizin dört bir köşesinden;  Van’dan Trabzon’a, Isparta’dan, Diyarbakır’a, Bursa’dan Niğde’ye 42 ilimizden 75 spor kulübü ve 840 sporcumuzu ilimizde ağırlıyoruz. Her yaş grubundan sporcumuz, 15 Temmuz Şehit ve Gazilerimizi anmak adına bu anlamlı turnuvada mücadele edecekler. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi. Ardından Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan tüm sporcularımıza başarılar diledi.

İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’a ve görevli hakemlere plaket takdim etti.

Açılış konuşmalarının ardından Çanakkale Engelliler Kent Konseyi ve Gelibolu Karate Spor Kulübü gösterilerini sergilediler.

Minik, yıldız, ümit, genç, büyükler ve veteranlar kata kumite ferdi ve takım kategorilerinde yarışan sporcularımızdan genel klasman altın madalya sıralamasına göre birinci İstanbul, ikinci Çanakkale, üçüncü Sakarya ve dördüncü Bursa ile Kocaeli oldu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech