Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzinsiz kazıya suçüstü: 5 kişi gözaltına alındı

İl Jandarma Komutanlığı, Lapseki’nin

İl Jandarma Komutanlığı, Lapseki’nin Karamusalar köyünde bulunan kestane tepe mevkiinde izinsiz kazı yapan 5 şahsı suçüstü yakaladı. Operasyonda ele geçirilen kazı malzemelerine el konulurken şahıslar ise gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz gün saat 15.00 sıralarında alınan bir istihbarat sonucu, Lapseki’nin Karamusalar köyünde bulunan kestane tepe mevkiine operasyon düzenledi. Operasyonda izinsiz kazı yaptığı tespit edilen M.Ö., A.G., H.A., H.K., ve A.A isimli şahıslar suçüstü yakalandı. Etrafta yapılan inceleme sonucu ise 1 adet jenaratör, 1 adet kırıcı, 2 adet kazma, 1 adet 50 metrelik seyyar kablo, 2 adet altın aramada kullanılan bakır boru, 30 metrelik halat, 5 adet aydınlatma lambası ve 1 adet kürek ele geçirildi.

Kazı alanı detaylı olarak incelenecek

Şüpheli şahıslar Lapseki Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınırken yapılan açıklamada İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile koordineli olarak kazı alanının inceleneceği de ifade edildi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech